EXPERTS

Om de beste te worden heb je expertise nodig

DoReply werkt samen met experts uit de business. Mannen en vrouwen met een bewezen trackrecord en boordevol ambitie om: organisaties, teams en klantbeleving positief te beïnvloeden. Bikkels die er niet voor terugdeinzen het werk met 2 handen aan te pakken en een team op sleeptouw kunnen nemen. Naast de noodzakelijke expertises worden DoReply experts geselecteerd op drive en karakter. Wij leveren expertise in de vorm van toffe mensen waarmee je goed kunt samenwerken!

Onze Experts

mkd-team-image
Tariq
Full-Stack Koning

Een full-stack developer met visie die een team op sleeptouw kan nemen als Techlead maar ook de perfecte sparringspartner is voor een Product Owner. Tariq is in staat om richting techniek de technische lingo te spreken en kan voordelen richting een Product Owner begrijpbaar uitleggen. De ideale mix van kennis en de kunde.

mkd-team-image
Cherice
Beleving Prinses

Cherice is ux/visual designer. Het in kaart brengen van de doelen, de behoeftes en gedragingen van doelgroepen, het creëren van customer journeys en bedenken van oplossingen die werken is waar zij sterk in is. Daarnaast weet ze concepten te creëren die een beleving tot leven brengen.

mkd-team-image
Maarten
Eind-Baas

Een gedreven digital People Manager met een laag ego tot talent ratio (weinig van het eerste en veel van het laatste) zijn woorden die Maarten goed omschrijven. Kijkend naar wat Maarten goed kan en wat er ontbrak in de markt is DoReply gestart met de ambitie meer organisaties te helpen om ``digital`` service te optimaliseren.

mkd-team-image
Simon
Scrum Koning

Simon is Scrum Master en een mensen mens. Hij heeft een schat aan ervaring met agile werken bij middel/grote organisaties. Het opzetten, begeleiden en het laten groeien van mensen en teams is zijn passie. Simon is een aanwinst voor organisaties die in het belang van agile zien en geloven in de kracht van medewerkers.

mkd-team-image
Ellen
Product-Koningin

Ellen is een online professional die als een vis in het water op een vraagstuk met een strakke deadline. Zij kan hoofd- van bijzaak onderscheiden en focus aanbrengen. Een expert in alle disciplines van online marketing, data, UX, sales & service, Daarnaast kan Ellen als een ware kunstenares tekst en beeld combineren.

mkd-team-image
Jan
PO-Koning

Jan is een ijzersterke PO, iemand die op de juiste wijze de prioriteiten kan stellen en erg sterk is en het managen van een complex stakeholder veld. Vanuit techniek in staat om oplossingen helder toe te lichten/bespreken met developers zonder de klantbeleving en (meetbare) toegevoegde uit het oog te verliezen.

mkd-team-image
Jon
Data-Koning

Voor het begrijpbaar maken van complexe data vraagstukken is Jon degene die orde in chaos creëert, Jon kan data niet alleen interpreteren maar ombuigen naar inzichten en heldere rapportages. Naast data expertise is Jon een uitstekende sparringpartner voor C-level vraagstukken rondom digital transformation.

mkd-team-image
Ahsan
Change Koning

Ahsan is een change manager en een lean leraar. Ahsan borgt veranderingen en langdurig succes in organisaties door managers en medewerkers als uitgangspunt te nemen bij transformaties. Op basis van lean en agile principes wordt een organisatie getraind en gestuurd om met data en feiten gezamenlijk resultaat te boeken.